Obesitas behandelingen in ons Obesitas Centrum, obesitas, kliniek in Antalya

 

Er zijn een verscheidenheid van obesitas klinieken / obesitas centra in Turkije.

Het kiezen van de juiste kliniek voor maagchirurgie is erg belangrijk.

Met ons deskundige medische team voelt u zich absoluut veilig.


 

Maagverkleining, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen 

Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

Maagverkleining, Maagreductie wordt laparoscopisch uitgevoerd
in Antalya, Turkije, Obesitas Centrum, Obesitas Kliniek.

Kosten, prijzen, Maagverkleining, Antalya, Turkije.

De Maagverkleining, TurkijeAntalya, of bandmaag heeft in de laatste jaren enorm toegenomen en de behandelings mogelijkheden bij zeer zwaar overgewicht zijn veel meer

geworden.

 

Als je het vergelijkt met een met een Mini Gastric Bypass wordt de maagverkleining vaker gedaan.

 

Een voordeel in vergelijking met de Maag Bypass is ook dat er geen omleiding van de darmen nodig is en daardoor is de ingreep ook mogelijk voor mensen met chronische aandoeningen aan de darm zoals morbus Crohn of vergroeingen aan de darm.

De opname van de van medicatie door de darm verloopt ook ongestoord.

Nadelig is wel het irrevesibele( niet terug te draaien) verlies van een gedeelte van maag.

De maagverkleining is ook nog uit te voeren na een maagbandimplantatie.

Onder adipositaschirurchie verstaat men chirurgische maatregelingen om ziekmakend overgewicht tegen te gaan.

Het is een specialisatie van de viszeralchirugie en houd zich bezig met chirurgische veranderingen van de maag darm traktus.

Het doel is mensen met ziekmakend overgewicht waar gewone maatregelen om af te vallen

niets geholpen hebben te ondersteunen bij het afvallen. Het is het invasiefste middel tegen ziekmakend overgewicht en de ziektes die daaruit voortkomen.

Na een obesitas opratie moet de patient overgaan op een speciaal dieet.

Door de reduktie van het lichaamsgewicht kan een duidelijke verbetering van de algemene gezondheidstoestand en ziektes die daaruit voortkomen kunnen duidelijk verbeteren

 

Maagverkleining

Deze ingreep is een restriktief, waarbij een groot gedeelte van de maag verwijdert wordt.

Dit betekend dat er nog maar kleine porties gegeten kunnen worden.

De maagverkleining wordt laparaskopisch (kijkoperatie) doorgevoerd. Daarbij wordt het grootste deel van
de maag verwijdert, zodat alleen nog maar een dunne band over is en de verbinding tussen slokdarm en darm behouden blijft. Daardoor blijft er nog een klein stukje 
maag over om nog maar kleine porties te eten.

Ook wordt het hongerhormoon ghrelin beinvloedt en dat is positief.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

SILS, Single Incision Laparoscopic Surgery, Antalya, Turkije, Kosten 

Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

SILS, Single Incision Laparoscopic Surgery, wordt laparoscopisch uitgevoerd in Antalya, Turkije, Obesitas Centrum, Obesitas Kliniek.

Kosten, prijzen, SILS, Single Incision Laparoscopic Surgery, Antalya, Turkije. SILS staat voor Single Incision Laparoscopic Surgery.

In tegenstelling tot de" traditionele " laparoscopische chirurgie, waarbij in de regel 3-5 korte afstand (10 mm) huid incisies verdeeld over de buik worden gekozen als toegang, wordt bij de SILS-techniek alleen een incisie van 15-20 mm gemaakt.

 

Deze huidinsnijding in de diepte van de navel leidt tot een onzichtbaar of nauwelijks zichtbaar litteken aan het einde van de procedure, dat in de navel verdwijnt.

 

De navel vertegenwoordigt niet alleen het geografische centrum van de mens, maar biedt ook de gemakkelijkste en meest veilige toegang tot de buikholte. Na de huidinsnijding wordt de eigenlijke buikwand weergegeven en worden drie kleine werkende mouwen door de buikwand in de buikholte gestoken. Naast optica met een camera worden nog twee hulzen voor instrumenten in de buikholte ingebracht.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Maag Bypass Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen
Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

Mini Gastric Bypass, Antalya Turkije, Maagreductie wordt laparoscopisch uitgevoerd in Antalya, Turkije, Obesitas Centrum, Obesitas Kliniek. 
Kosten, prijzen, Mini Gastric Bypass, Antalya Turkije.

Daarbij wordt de maag net onder de maagingang verwijdert.
Zo blijft er een kleine restmaag,”pouch, die ca 15 ml kan bevatten en als rem voor te veel voeding dient.

Ook de van de dunne darm wordt een groot deel weggenomen. Het einde van de darm wordt aan de restmaag aangesloten en de andere kant wordt zo omgeleid dat de voeding en de spijsverteringssappen pas in de middelste dunne darm gemengd worden en de bovenste, direkt aan de maag aangesloten dunne darm omgeleid(bijpass) wordt.

De spijsverteringssappen worden diep in de darmen erbijgevoegd zodat daar de spijvertering kan beginnen en maar een deel opgenomen wordt. Daardoor komen er minder voedingsstoffe in de bloedbaan en de rest wordt afgevoerd door de dikke darm.

 

Nadelen van de maag bypass

De physiologie van de spijsvertering wordt verandert. Niet alleen de opname van de calorien wordt vermindert, maar ook de vitamine, mineralien en sporen. In het bijzonder kan de vitamine b12 niet meer op de normale weg geresorbeerd worden en moet levenslang per injectie gegeven worden, soms gelt dit ook voor ijzer. Bepaalde medicijnen mogen niet meer oraal genomen worden omdat anders de darmslijmvliezen beschadigt zou kunnen worden. Andere medicijnen werken minder zoals hormone.

Bij sommige voeding kan men last hebben van bijwerkingen zoals winderigheid, stinkende ontlasting, diarhee en het zogenoemde dumping syndroom waarbij ook de bloeddruk zakt door de enorm snelle ontlading van de darm nadat men suikerhoudende spijzen gegeten heeft.in de loop van de tijd vermindert dit omdat de maagspiwr weer wat groter wordt.

Het is na deze ingreep niet meer mogelijk om een gastroscopie of galstenen verwijderen.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Revisieoperaties, in het Obesitascentrum, Obesitaskliniek

Antalya, Turkije

Revisiechirurgie, gastric banding voor gastric sleeve of gastric bypass

De revisieoperaties worden laparoscopisch uitgevoerd in Turkije, Antalya, in de Obesitaskliniek, Obesitascentrum Antalya, Turkije.

Revisie operaties, prijs, kosten, Antalya, Turkije.

 

Als u al een operatie voor gewichtsverlies hebt ontvangen, kan het zijn dat er maanden of jaren na de operatie bepaalde moeilijkheden zullen zijn. Dit is vrij zeldzaam en moet in de praktijk worden besproken. Op dit punt willen we u van tevoren wat informatie geven, zodat u uw problemen in meer detail kunt beschrijven en bespreken voor een medisch consult.  

De volgende probleemgroepen kunnen worden geïdentificeerd, ongeacht welke interventie eerder bij u werd uitgevoerd:

 

onvoldoende gewichtsverlies

aanzienlijke re-toename van het lichaamsgewicht ondanks eerdere goede gewichtsverlies. 
Klachten veroorzaakt door frequent braken zeer frequent brandend maagzuur, het opkomen van maagsap met hoestaanvallen, vooral bij liggend vernauwing in het bovenste spijsverteringskanaal met obstructie van de passage zweervorming in het kleine maagzakje gebrek aan gewichtsverlies of een aanzienlijke toename van het lichaamsgewicht na de operatie worden eigenlijk nooit veroorzaakt door veranderingen in de geopereerde maag. De meeste redenen zijn niet-naleving van voedingsaanbevelingen, onvoldoende lichaamsbeweging (zwemmen, wandelen met de hond, twee trappen per dag beklimmen is niet genoeg). Vaak worden gedragspatronen die hebben geleid tot overgewicht en obesitas gehandhaafd ondanks intensieve counseling of hervat in frustratiesituaties. Deze aandoeningen vereisen een nieuwe uitgebreide verduidelijking en meestal ook psychotherapie om de verkeerde ontwikkeling op te werken en te elimineren. Zeer zelden zijn anatomische redenen op de geopereerde maag of dunne darm de oorzaak van de bovengenoemde gewichtscurves. Een defecte maagband kan bijvoorbeeld leiden tot een gewichtstoename, een fistel tussen de kleine maagzak en de uitgezette maag, of een opgezwollen buismaag na verloop van tijd.

Om dergelijke oorzaken te achterhalen, zijn meestal een röntgenonderzoek en een gastroscopie van tevoren vereist.

Typische complicaties van de individuele chirurgische procedures zullen hieronder worden gepresenteerd:

 

Gastric banding:

een maximale vernauwde maagband leidt tot frequent braken meerdere keren per dag. Als gevolg hiervan kan de maag onder de maagband omhoog draaien door de maagband en zo leiden tot een doorgang obstructie. Deze aandoening wordt slippage genoemd. Volledige lediging van de maagband elimineert onmiddellijk ongemak. In de regel kan slippen echter niet worden geëlimineerd zonder een operatie. 

Een zeer vernauwde maagband leidt ook tot een uitbreiding van de slokdarm en vaak tot een langdurige retentie van porties voedsel in de slokdarm met bijbehorende. 

Ontstekingsreactie. Het kan reflux van maagsap en voedselresten in de luchtpijp veroorzaken tijdens het liggen. Dientengevolge, hoesten aanvallen optreden. 

In zeldzame gevallen kan de maagband ook door de maagwand migreren en vervolgens in de maag liggen, waardoor weer gewichtstoename ontstaat (arrosion). 

Al deze staten vereisen correctie. Dit bestaat uit het verwijderen van de maagband. De verwijdering van de maagband alleen leidt tot een re-toename van het lichaamsgewicht in 99%. Daarom is het de moeite waard om de verwijdering van de maagband te combineren met een andere procedure (bypass, buisvormige maag).

Uit grote statistieken is bekend dat het opnieuw inbrengen van een maagband geen goede resultaten heeft.

 

Gastric Sleeve

Ongeveer 30% van de patiënten verliest 60% van hun overgewicht na maagmouwoperatie, evenals een aanzienlijke eliminatie van hun bijkomende ziekten. Ongeveer 10% van de patiënten bereikt deze gewichtsvermindering niet, maar verliest zoveel gewicht dat ze tevreden zijn met het resultaat, omdat de meeste bijkomende ziekten zijn geëlimineerd of aanzienlijk zijn verbeterd. De rest ervaart slechts een minimale gewichtsvermindering en zijn niet tevreden met het resultaat.

De oorzaak van onvoldoende gewichtsverlies zijn:

Geen verandering in eetgewoonten, onvoldoende fysieke activiteit en voortdurende gedragsfouten met betrekking tot voedselinname. 

Zelden zijn er anatomische redenen voor het gebrek aan gewichtsverlies. In sommige gevallen werd er tijdens de operatie te weinig uit de maag verwijderd. In de meeste gevallen hebben patiënten echter op de lange termijn te grote hoeveelheden voedsel per portie ingenomen en zo geleidelijk een toenemende verwijding van de buisvormige maag (dilatatie) veroorzaakt. De maagbuis is een spier die verslijt met constante overstrekking, waardoor hij weer groter wordt en ook grotere porties mogelijk maakt.

Cicatriciale vernauwing in de maagbuis (stenose) leidt in de regel tot frequenter braken en brandend maagzuur. Deze aandoening, als het vroeg optreedt, kan mogelijk worden behandeld met een expansie. Dit gebeurt zonder operatie met de maagspiegel waarover een ballon wordt ingebracht voor dilatatie. Een andere mogelijkheid, in het geval van een vernauwing die zich in een vroeg stadium heeft voorgedaan, is om een zichzelf uitbreidende stent in te brengen (een buis die de vernauwing verbreedt). Dit gebeurt ook met het niveau van de maag. De stent wordt na 4-6 weken weer verwijderd. Als deze maatregelen niet leiden tot een permanente verbetering, moet een operatieve correctie worden aangebracht. De buisvormige maag wordt dan bij voorkeur omgezet in een bypass.

Veel patiënten lijden aan brandend maagzuur, zelfs vóór de operatie. Brandend maagzuur wordt veroorzaakt door maagsap stroomt terug in de slokdarm. Bij veel patiënten verbeteren deze klachten wanneer het lichaamsgewicht afneemt. Bij sommige patiënten is er echter geen verbetering of zelfs een toename van brandend maagzuur. Bij ongeveer 8% van de patiënten die geen brandend maagzuur hadden vóór de operatie van de gastric sleeve, worden deze klachten nieuw gevormd. Voor het grootste deel is het mogelijk om brandend maagzuur te verbeteren of te elimineren met zuurblokkerende geneesmiddelen. Wanneer maagsap, vooral bij het liggen, echter door de slokdarm naar het strottenhoofd gaat, treden hoestaanvallen op, die zeer ondraaglijk kunnen zijn en niet kunnen worden geëlimineerd door tabletten. In dit geval blijft alleen een corrigerende operatie over, die in de regel ook bestaat uit de transformatie van de buisvormige maag in een bypass.

Bij onvoldoende gewichtsverlies en een sterk uitgezette buisvormige maag leidt de re-reductie van de buisvormige maag zelden tot goede resultaten. Deze maatregel moet dan worden gecombineerd met een extra bypass-operatie. Dat wil zeggen, de buisvormige maag wordt verkleind en bovendien wordt voor of achter de uitgang van de maag een gedeeltelijke afsluiting van de dunne darm gemaakt.

 

Gastric bypass:

Voor gastric bypass met betrekking tot onvoldoende gewichtsverlies of hernieuwde gewichtstoename gelden dezelfde verklaringen als zojuist aangegeven voor de buisvormige maag. Het kleine gedeelte van de maag (maagzak, technische term: maagzakje) kan ook uitzetten bij te grote porties voedsel en weer meer voedsel opnemen. Het is echter belangrijker dat de verbinding tussen het maagzakje en de daaropvolgende dunne darm ook verbreedt en Zo kan het voedsel veel sneller uit het zakje in de dunne darm glijden. Deze aandoening is in principe te wijten aan een ongedisciplineerd eetgedrag. Een correctie in de zin dat het zakje en de verbinding tussen het zakje en de dunne darm worden verminderd, leidt zelden tot goede resultaten, het gewichtsverlies is laag en duurt niet lang. Er zijn momenteel onderzoeken gaande om te bepalen of een extra vernauwing van het maagzakje met een plastic ring resulteert in een verbetering. In de regel is echter een nieuw Voedingsconsult en ook psychotherapie vereist om de aanhoudende aandoening bij voedselinname te behandelen.

Vernauwing (stenose) tussen het maagzakje en de daaropvolgende dunne darm zijn vrij zeldzaam, treden meestal enkele weken na de operatie op en kunnen meestal altijd worden geëlimineerd met een ballondilatatie met behulp van het maagniveau.

Bij ongeveer 7% van de patiënten met gastric bypass treedt ulceratie op bij de overgang van het maagzakje naar de dunne darm. Deze zweren worden bijna uitsluitend waargenomen bij zware rokers of bij patiënten die pijnstillers blijven nemen uit de groep reumatische geneesmiddelen. De zweren kunnen meestal worden genezen met medicatie. Het is echter belangrijk dat de patiënt stopt met roken en de pijnstillers overschakelt naar maagvriendelijke medicijnen. In uiterst zeldzame gevallen (bloeding, doorbraak van de maagwand) is een operatie geïndiceerd voor correctie.

 

Samenvatting:

Elke operatie heeft zijn specifieke risico. De eerste interventies voor gewichtsverlies tonen een aangenaam laag complicatie percentage ondanks de meestal significante bijkomende ziekten. Dit geldt niet voor herhaalde interventies. Zelfs met een verminderd gewicht, de complicatie tarieven zijn aanzienlijk hoger. Als complicaties optreden tussen 5-7% tijdens de eerste interventie, de complicatie percentage voor de eerste corrigerende interventie is 15-25%, voor verdere corrigerende operaties het risico op complicaties toeneemt tot 50%. 

De correctie van een bestaande procedure (bijvoorbeeld de correctie van een gastric bypass) heeft geen goede resultaten, in de regel moet u overschakelen naar een andere methode. In onze eigen ervaring zien we dan patiënten die heel goed profiteren van de nieuwe procedure. Maar er zijn ook patiënten die, ondanks de veranderde chirurgische ingreep, slechts licht succesvol zijn.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Diabeteschirurgie, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

Maagverkleining of Gastic Bypass

Diabetes operaties, prijs, kosten, Antalya. Turkije Maagchirurgie verlaagt

de bloedsuikerspiegel.

 

Als conventioneel gewichtsverlies niet mogelijk is, kan een maagoperatie (Maagverkleining or Maagbypass) helpen bij diabetes type 2. 

 

Met maagverkleining of maagomleiding in de Obesitas kliniek in Antalya Turkije, is het in de meeste gevallen mogelijk om de bloedsuikerspiegel aanzienlijk te verlagen. Veel patiënten hoeven na de operatie geen insuline meer te injecteren. Het risico op gevaarlijke diabetesgerelateerde ziekten zoals een hartaanval, beroerte, oog-, vaat- en nierproblemen neemt af. 

 

Er zijn verschillende methoden:

 

1.) Maagverkleining, het slagingspercentage is hier 80%.

 

2.) De beste resultaten werden bereikt na een Maag Bypass.

Hier wordt de maag uitgeschakeld door de twaalfvingerige darm te omzeilen.

 

De operatie wordt laparoscopisch uitgevoerd, dat wil zeggen met behulp van "sleutelgatchirurgie".

 

De vereiste insulinetherapie moet onmiddellijk na de operatie afnemen.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Reflux Behandeling, Brandend Maagzuur Behandeling, Antalya, Turkije

Zwaarlijvigheidskliniek, Zwaarlijvigheidscentrum, Antalya, Turkije

Reflux Behandeling, Brandend Maagzuur Behandeling, Antalya, Turkije, Zwaarlijvigheids kliniek, Zwaarlijvigheids

centrum, Antalya, Turkije. Reflux Behandeling, Brandend Maagzuur Behandeling, prijs, kosten, Antalya. 

 

De reflux behandeling wordt uitgevoerd in Antalya in de Obesitas Kliniek door de Duitstalige arts, laparoscopisch. 

Reflux behandeling, brandend maagzuur behandeling, kosten, prijzen.

 

Een brandend maagzuur behandeling, reflux behandeling komt vooral met zeer ernstige brandend maagzuur, die is teistert de getroffen persoon voor een lange tijd en op geen enkele rekening.

Behandelingsmethoden, voor gebruik. Het kan niet alleen de patiënt van zijn klachten verlichten, maar ook een einde maken aan de bijbehorende psychologische stress.

Het dagelijks leven lijkt dan vaak een onoverkomelijk obstakel en de mentale toestand is vaak aangetast. Een reflux operatie kan deze patiënten een stukje van de kwaliteit van leven te geven.

 

Wat gebeurt er tijdens reflux chirurgie?

Het primaire doel van reflux chirurgie is om te voorkomen dat het pad van maagzuur uit de maag in de slokdarm. Deze inspanning is niet alleen gericht tegen de acute symptomen die een onbehandelbare reflux met zich meebrengt, maar vooral tegen de gevolgen op lange termijn.

Om te voorkomen dat dit gebeurt, hebben artsen antirefluxplastie ontwikkeld, d.w.z. chirurgische technieken tegen optredende reflux. Dit zorgt ervoor dat ingenomen voedsel zoals gewoonlijk door de slokdarm kan gaan, om vervolgens te worden verpletterd en gebruikt in het spijsverteringskanaal. De chym vult het bovenste deel van de maag, maar dit gebied breidt uit en vernauwt zo de overgang van de slokdarm naar de maag. Het effect: een terugstroom van de maaginhoud is nauwelijks meer mogelijk.

De meeste patiënten hebben achteraf geen of nauwelijks last van vervelend brandend maagzuur.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon: +90 531 421 40 02 

POSE Maagverkleining via slokdarm, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen
POSE2 procedure, Apollo procedure, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

Endoscopische sleeve gastroplastie, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

De POSE Maagverkleining via slokdarm, is een nieuwe laparoscopische behandeling voor maagverkleining. In de Obesitaskliniek, Obesitascentrum, Antalya, Turkije, wordt dit laparoscopisch uitgevoerd.

De POSE Maagverkleining, kosten, prijzen.

 

 

In Turkije wordt deze procedure laparoscopisch uitgevoerd.

 

Een groot deel van de maag wordt gevouwen en gehecht van buitenaf.

Zo verliest de maag een groot deel van zijn vulvolume en kunnen slechts kleine porties worden ingenomen.

Het maagvolume kan tot 75% worden verminderd.

In Duitsland is het maagvolume met ongeveer 25% verminderd.

 

De nadelen van POSE Maagverkleining:

Als je een tumor in de maag hebt, kun je deze helaas niet zien als deze zich in het gevouwen gebied bevindt.

Je zult altijd honger hebben, omdat het hongercentrum niet wordt verwijderd, zoals bij de gastric sleeve of bij maagverkleining.

Deze operatie kan niet worden teruggedraaid.

Als voedsel of dranken in de geklemde maag komen, kunnen ze niet in de darm terechtkomen.

(als het endoscopisch wordt uitgevoerd zoals in Duitsland)

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon: +90 531 421 40 02 

Maagballon Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

De maagballon gevuld met lucht of vloeistof wordt laparoscopisch gebruikt in de Obesity Clinic, Obesity Center
in Antalya, Turkije. 
Door het gebruik van een maagballon in combinatie met een dieetverandering die onder toezicht wordt uitgevoerd, kunnen ernstige gezondheidsaandoeningen van zwaarlijvigheidspatiënten aanzienlijk worden verminderd

 

tegelijkertijd wordt een nieuwe kwaliteit van leven bereikt. 

Het maagballon systeem bestaat uit een zachte, rekbare ballon, een insert tube en een vulsysteem.

De ballon kan via de mond worden ingebracht en verwijderd - zonder chirurgie of snijwonden.

Als de lege ballon in de maag zit, wordt deze gevuld met een steriele zoutoplossing.

De vulhoeveelheid wordt individueel aangepast aan de patiënt en varieert tussen 400 - 700 ml.

De ballon van het systeem drijft nu vrij in de maag en vult deze gedeeltelijk.

De patiënt bereikt al een gevoel van verzadiging met een veel kleinere hoeveelheid voedsel & neemt vanaf nu minder voedsel.

 

Met lucht gevulde of met vloeistof gevulde maagballon?

De maagballon kan gevuld worden met vloeistof of lucht. Sommige artsen zijn om verschillende redenen kritisch over de met lucht gevulde variant: aan de ene kant is een lek in de met lucht gevulde maagballon niet zo snel merkbaar, omdat de blauwe kleur van de urine afwezig is. Dit verhoogt ook het risico dat de ballon de darm binnendringt en dus op darmobstructie. Het is ook mogelijk dat de gewichtsvermindering van de met lucht gevulde ballon erger is, omdat deze slechts ongeveer 30 gram weegt. De met vloeistof gevulde maagballon daarentegen heeft een nettogewicht van ongeveer 450 tot 700 gram en zorgt zo voor een sneller gevoel van verzadiging.

 

De nadelen van de maagballon:

De maagballon kan barsten.

De maagballon maakt de maag groter en je kunt nog meer voedsel opnemen na het verwijderen van de ballon.

Als u een maagverkleining wilt hebben na de maagballon, dit is een revisie en kost dienovereenkomstig meer.

Vooral in de eerste dagen na het begin kunnen de bijwerkingen van een maagballon aanzienlijk zijn. Typisch zijn misselijkheid, buikkrampen en een uitgesproken gevoel van volheid. Deze klachten verdwijnen zodra de maag gewend raakt aan het vreemde lichaam. Dit is meestal het geval na ongeveer drie tot zeven dagen. Echter, zelfs op de lange termijn klagen sommige patiënten over een constant gevoel van druk of volheid, boeren en brandend maagzuur. Als de maagballon permanente problemen veroorzaakt, moet deze van tevoren worden verwijderd.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Elipse Maagballon von Allurion, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije

Elipse maagballon voor slikken, van het bedrijf Allurion Antalya, Turkije, Zwaarlijvigheidscentrum, Zwaarlijvigheidskliniek, Antalya, Turkije, kosten, prijzen.

De slikbare maagballon Elipse ™ van het bedrijf Allurion is
een innovatieve behandelingsmethode voor gewichtsvermindering, 
die al wereldwijd is ingeburgerd.

 

Conventionele maagballonnen worden endoscopisch ingebracht in de maag van de patiënt via een buis door gastroscopie. Het bedrijf Allurion heeft een nieuwe variant van maagballon behandeling ontwikkeld: de slikballon Elipse ™ . Het grote voordeel van deze ontwikkeling is dat comfortabele gewichtsvermindering mogelijk is zonder chirurgie, zonder endoscopie en zonder anesthesie als onderdeel van het Elipse ™ ballonprogramma.

 

Elipse ™ maagballon behandeling: hoe het werkt

De Elipse ™ maagballon wordt in de maag van de patiënt geplaatst en vermindert het volume. Hierdoor kunnen patiënten niet meer zoveel eten en sneller vol raken. De maagballon kan dus mensen ondersteunen bij het verliezen van gewicht die tot nu toe niet succesvol zijn geweest met andere methoden en hen helpen om een gezonder leven te leiden.

 

Het bijzondere van de Elipse ™ maagballon is het type behandeling, d.w.z. het inbrengen en verwijderen van de ballon. De Elipse ™ maagballon is een zogenaamde zwaluwballon. Het wordt geleegd door de patiënt, ingeslikt in de vorm van een capsule en zodra het in de maag is aangekomen, wordt het gevuld met een vloeistof via een fijne buis die aan de capsule is bevestigd. Vervolgens wordt de buis zorgvuldig teruggetrokken door de arts en kan de patiënt naar huis gaan.

 

Verwijdering van de Elipse ™ maagballon

De Elipse ™ maagballon leegt helemaal vanzelf via een getimede afsluiter die na ongeveer 16 weken opent. De soft shell van de ballon wordt op natuurlijke wijze uitgescheiden door de darm, zonder tussenkomst.

 

Anesthesie: geen anesthesie nodig, niet-chirurgische ingreep

Duur: de behandeling duurt ongeveer 20 minuten, poliklinisch

Scope: 4 maanden slijtage

Sociabiliteit: onmiddellijk weer sociaal aanvaardbaar, indien nodig 2-3 dagen

 

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

De maagballon maakt de maag groter en je kunt nog meer voedsel opnemen na het verwijderen van de ballon.

Als u een maagverkleining wilt hebben na de maagballon,

dit is een revisie en kost dienovereenkomstig meer.

Vooral in de eerste dagen na het begin kunnen de bijwerkingen van een maagballon aanzienlijk zijn. Typisch zijn misselijkheid, buikkrampen en een uitgesproken gevoel van volheid. Deze klachten verdwijnen zodra de maag gewend raakt aan het vreemde lichaam. Dit is meestal het geval na ongeveer drie tot zeven dagen. Echter, zelfs op de lange termijn klagen sommige patiënten over een constant gevoel van druk of volheid, boeren en brandend maagzuur. Als de maagballon permanente problemen veroorzaakt, moet deze van tevoren worden verwijderd.

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Botox injectie in de maag, Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

Zwaarlijvigheidskliniek, Zwaarlijvigheidscentrum Antalya, Turkije

Botox injectie in de maag Turkije, Antalya, Zwaarlijvigheids kliniek, Zwaarlijvigheids centrum Antalya, Turkije. Maag Botox Turkije prijs kosten.

 

Hoe helpt de anti-hongerspuit?

Hoeveel overgewicht kun je verliezen met een gastric botox behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd als onderdeel van een endoscopische behandeling – gastroscopie – op zeer specifieke punten in de maag.

De patiënt krijgt vooraf sedatie en voelt dus geen pijn. Als gevolg van de behandeling wordt het legen van

de maag vertraagd en wordt het hongergevoel verminderd. Dit leidt geleidelijk tot gewichtsverlies. Gecontroleerde dubbelblinde studies tonen aan dat door het gebruik van de "anti-hongerspuit" binnen zes maanden een gewichtsverlies van 5 tot 15 kilogram mogelijk is. Daarna is, indien nodig, een herhaling van de behandeling mogelijk.

De behandelende arts moet speciaal worden opgeleid in de nieuwste gastric botox-techniek.

Omdat het gewenste effect, namelijk gewichtsverlies, alleen kan worden bereikt door het op de juiste plaatsen toe te passen. 

 

Heeft u nog vragen?

 

Mobiele telefoon:   +90 531 421 40 02 

Maagband Antalya, Turkije, Kosten, Prijzen

 

Maagband wordt niet meer aangeraden en daarom ook niet meer uitgevoerd in turkije

 


 

Contact opnemen met:

 

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.info-turkei.com 

www.lasikinantalya.eu

www.newlife-travel.com

www.erste-wahl-lasik.eu

www.magenop-tuerkei.de

www.erstewahl-beauty.eu

www.doc-clinicfinder.com

www.magenop-tuerkei.com

www.erstewahl-beauty.com

www.magenbypass-turkei.de

www.magenverkleinerung.eu

www.magenbypass-turkei.eu

www.augen-lasern-tuerkei.eu

www.magenbypass-tuerkei.de

www.magenbypass-tuerkei.eu

www.medical-travel-service.at

www.obesity-clinic-turkey.com

www.magenbypass-turkei.com

www.medical-travel-service.eu

www.obesitas-kliniek-turkije.nl 

www.gastric-sleeve-turkey.com

www.augen-lasern-tuerkei.com 

www.turkije-maagverkleining.nl

www.magenbypass-tuerkei.com

www.medical-travel-service.info

www.medical-travel-service.com

www.obesity-surgery-turkey.com

www.pose-verfahren-tuerkei.com

www.obesity-doctors-turkey.com

www.fedmeoperation-tyrkiet.com

www.obesitas-kliniek-turkije.com 

www.schlauchmagen-tuerkei.com

www.schlauchmagen-antalya.com

www.turkije-maagverkleining.com

www.magenoperation-tuerkei.com

www.magenverkleinerungturkei.eu

www.healthy-life-clinic-turkey.com

www.adipositas-klinik-antalya.com

www.adipositas-klinik-tuerkei.com

www.weight-loss-clinic-turkey.com

www.magenverkleinerung-turkei.de
www.adipositas-aerzte-tuerkei.com

www.magenverkleinerungtuerkei.eu

www.magenverkleinerung-tuerkei.eu

www.adipositaszentrum-antalya.com

www.diabetes-operation-tuerkei.com

www.weight-loss-surgery-turkey.com

www.magenverkleinerung-turkei.com

www.magenverkleinerungtuerkei.com

www.fedme-plastikkirurgi-tyrkiet.com

www.plastische-chirurgie-tuerkei.com

www.adipositas-chirurgie-tuerkei.com

www.sleeve-gastrektomie-tuerkei.com

www.magenverkleinerung-tuerkei.com

www.sleeve-gastrektomie-antalya.com

www.magenverkleinerung-antalya.com

www.maagverkleining-turkije-antalya.nl
www.bariatrische-chirurgie-antalya.com

www.dhi-haartransplantation-tuerkei.com

www.magenverkleinerung-tuerkei.website

www.maagverkleining-turkije-antalya.com

www.kuenstliche-befruchtung-im-ausland.eu

www.obezite-cerrahisi-hastanesi-antalya.com

www.kuenstliche-befruchtung-im-ausland.com

www.schlauchmagen-magenverkleinerung-tuerkei.de

www.schlauchmagen-magenverkleinerung-tuerkei.eu

www.schlauchmagen-magenverkleinerung-antalya.de

www.schlauchmagen-magenverkleinerung-antalya.eu

www.adipositasklinik-adipositaszentrum-antalya.com

www.magenverkleinerung-schlauchmagen-tuerkei.com 

www.schlauchmagen-magenverkleinerung-tuerkei.com